Μουσική Συνάντηση 2018

Ο Σύλλογος Μουσικών Αλεξανδρούπολης συνεχίζει τις δράσεις του και μετά το άκρως επιτυχημένο “Summer Party” του Αυγούστου, καλεί όλους τους φίλους της μουσικής στην δεύτερη Μουσική Συνάντηση το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου που θα λάβει χώρο και φέτος στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στον πλατανότοπο Μαΐστρου.

Φέτος, σε αυτό το πανέμορφο μέρος της ιδρυτικής διακήρυξης του ΣΥ.Μ.Α., η μουσική συνάντηση μας, αποτελεί μια ολοήμερη εκδήλωση με επιμέρους δραστηριότητες που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και ξεκινούν από το πρωί.

Πρώτοι απ’ όλους έχουν την τιμητική τους οι μικροί μας φίλοι όπου στις 10:00 θα ξεκινήσουν με τις μοναδικές «Ηχοπεριπέτειες στο Δάσος», όπου παιχνίδι, κατασκευές και μουσική γίνονται ένα. Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την υπεύθυνη εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Μουσείου, Κα. Έφη Ανδρεάδου.

Συνέχεια στο πρόγραμμα της ημέρας, στις 17:30 με τον Βαγγέλη Γεωργίου και τον Παναγιώτη Μαργιόλη, σε ένα σεμινάριο ρυθμού που μπορούν να παρακολουθήσουν άπαντες.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει και η ζωντανή μουσική από τη συνάντηση μας. Φέρτε όλοι λοιπόν τα μουσικά σας όργανα καθώς από τις 20:00 και μετά, έχουμε live jamming όπου μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Αυτοσχεδιάζουμε, γνωριζόμαστε και διασκεδάζουμε στον υπέροχο χώρο που θα έχει διαμορφωθεί καταλλήλως.

Όλες οι δράσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ και καλεσμένοι είναι όλοι οι φίλοι της μουσικής και φυσικά όλοι όσοι θέλουν να περάσουν ένα όμορφο Σάββατο. Μεγάλη ευκαιρία βεβαίως η αλληλεπίδραση και οι “γνωριμίες” ή “μουσικές αλχημείες”, μιας και που το νόημα είναι το να έρθουμε πιο κοντά.

Εγγραφείτε τώρα στον Σύλλογο μας και ας δυναμώσουμε αυτήν την “αγνή” και ανεπηρέαστη “φωνή” με σκοπό την διάδοση της και την ενότητα, εντός του κατά τα άλλα ιδιαίτερα μουσικόφιλου Δήμου μας. Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε…